Eigen kinderdagverblijf starten!

Ga jij je eigen kinderdagverblijf starten? LOOKK ondersteunt je bij je eigen bedrijfsvoering met een compleet pakket dat jou volledig ontzorgt. Hier lees je wat LOOKK jou te bieden heeft.

Administratie kinderdagverblijf

Wij verzorgen voor jou de gehele contract- en financiële administratie voor en na de start van je eigen kinderdagverblijf. Zo ontvangen ouders van ons een correct en overzichtelijk contract met de voorwaarden die jij hanteert. Vervolgens zorgen wij ervoor de ouders de nota’s ook tijdig betalen. Wij houden je op de hoogte van wijzigingen. Hierdoor kun jij je bezighouden met hetgeen jij leuk vindt; kinderopvang!

Ondersteuning bij start eigen kinderdagverblijf

Naast het uithanden nemen van de complete administratie biedt jouw eigen LOOKK-adviseur ook na de start van je eigen kinderdagverblijf ondersteuning bij alle activiteiten met betrekking tot jou bedrijfsvoering, zoals:

  • Wet- en regelgeving: Dit lijkt heel complex en soms is dat het ook. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van wijzigingen en dat jouw bedrijf voldoet aan alle eisen.
  • Vraagbaak: LOOKK is jouw sparringpartner en denkt met je mee over vragen als verlengde openingstijden of flexibele plekken. Maar ook ouders kunnen bij LOOKK terecht voor vragen over bijvoorbeeld toeslagen en regelgeving.
  • Kwaliteit: Ook de overheid stelt hoge eisen. Dit gebeurt middels de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen (WKO), maar ook door beleidsregels over handhaving op gemeentelijk niveau. Wij zorgen dat je altijd op de hoogte bent van actuele wijzigingen en tijdig wordt geïnformeerd over nieuwe regels.
  • Pedagogisch beleid: Hiervoor stel je een Pedagogischbeleidsplan op.  Aan dit plan worden hoge eisen gesteld wij kunnen jou vertellen waar het aan moet voldoen. Vind je het toch lastig om deze zelf te schrijven? Pedagogisch beleidsplan kan je daarbij helpen.
  • Marketing: Mond-tot-mond reclame werkt het allerbeste, maar het is ook belangrijk om je omgeving actief te informeren. Dat kan door een eigen professionele website en een duidelijke folder.
    Kennis: LOOKK fungeert voor jou als vraagbaak en kenniscentrum. Maar je kunt ook jouw eigen kennis en ervaring delen met medeondernemers die zijn aangesloten bij LOOKK.

Tarieven

Voor het complete pakket van LOOKK betaal je een maandtarief, gebaseerd op het aantal factuurregels. Zo staan de kosten altijd in verhouding met de inkomsten die je hebt. Vang je tijdelijk minder kinderen op? Dan betaal je ook minder. Geen vervelende verrassingen, maar precies weten waar je aan toe bent. Nieuwsgierig naar onze voordelige tarieven?