Alles over een eigen kinderopvang starten

Droom jij van een eigen kinderopvang starten? Vele organisaties door het hele land gingen jou al voor met behulp van LOOKK. LOOKK staat voor Landelijke Organisatie Ondersteuning Kleinschalig Kinderopvang. Hier leggen wij graag uit waar je op moet letten bij het realiseren van jouw droom, en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
Kijk hier hoe deze klanten vorm hebben gegeven aan hun kleinschalige kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang.

 

begeleiding kinderopvang starten LOOKK

Informatie en begeleiding door LOOKK

Wanneer je kiest voor LOOKK, krijg je ondersteuning in de voorbereidende fase naar het starten van je eigen kinderopvang toe. Dit is namelijk een intensieve periode waarin veel gebeuren moet. Dit kost jou als kinderopvang ondernemer veel tijd en energie. LOOKK kan je bijstaan met raad en daad op het gebied van wet- en regelgeving betreffende de kinderopvangwet. Dit vormt zich in verschillende ondersteuningen. Denk hierbij aan uitgebreide informatie en uitleg, voorbeelden, formulieren en referenties naar experts.

 

Waar moet je beginnen bij een eigen kinderopvang starten?

Weet je niet waar je moet beginnen bij een kinderopvang starten? Met ondersteuning van LOOKK ontvang je dus begeleiding op het gebied van wet- en regelgeving wat betreft de WKO (wet Kinderopvang). Bij een bedrijf oprichten komen er echter meer zaken kijken. Denk hierbij aan het aannemen van personeel, verbouwen, boekhouden en nog veel meer. Tevens heeft LOOKK een stappenplan gerealiseerd. Op deze lijst vind je een greep uit de activiteiten die komen kijken bij de opstart van een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Ook bij deze zaken kan LOOKK jou adviseren en ondersteunen.

 

Doorlopende begeleiding en administratieve diensten

LOOKK zal je ook na de start blijven ondersteunen. LOOKK houd je dan op de hoogte betreffend de aanpassingen en vernieuwingen binnen de WKO. Bovendien ondersteunt LOOKK jou dan ook bij administratieve diensten. Deze houden onder andere het opstellen van contracten en de facturatie in. Verder verzorgen wij de automatische incasso en het debiteurenbeheer. Hierbij maakt jouw onderneming gebruik van ons softwaresysteem, die speciaal voor jou wordt ingericht. Hierdoor is de software gebruiksvriendelijk ingericht en afgestemd op jouw wensen en eisen. Lees hier meer over de diensten van LOOKK.

administratie kinderopvang starten LOOKK administratie kinderopvang starten LOOKK

 

Ben je benieuwd naar wat LOOKK voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op met jouw persoonlijke adviseur.

persoonlijk gesprek kinderopvang starten LOOKK