Aanbod diensten en afneembare producten LOOKK

LOOKK staat voor Landelijke Organisatie Ondersteuning Kleinschalig Kinderopvang.
Wij bieden als organisatie begeleiding aan ondernemers die een eigen kinderopvang willen gaan starten, of met een eigen kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang.
Onze adviseurs kunnen jou ondersteunen bij de start en administratieve diensten.
Hiernaast bieden we los afneembare producten aan betreffende de start van een kinderopvang.

Wij bieden twee soorten abonnementen. De eerste is het ‘informatie- en begeleidingsabonnement’. Deze vindt plaats in de voorbereidende fase naar het starten van je eigen kinderopvang. Lees hier meer over het starten van een eigen kinderopvang.

Vervolgens loopt dit abonnement over in de ‘administratieve diensten en doorlopende begeleiding kinderdagverblijf’. Als je al gestart bent of een bestaand kinderdagverblijf hebt, is het mogelijk om direct te beginnen met de administratieve diensten en doorlopende begeleiding. Lees hier meer over waarmee LOOKK jou kan ondersteunen.

rekenmachine en documenten

Afneembare Producten LOOKK

Tevens biedt LOOKK los afneembare producten aan. Dit zijn eenmalige producten die buiten de administratieve diensten en doorlopende begeleiding vallen. Het kan jou verder helpen met belangrijke beslissingen die je moet maken bij de start van jouw eigen kinderopvang.

 

Financieel rekenplan & Ondernemingsplan

Wil jij weten wat het kost om je eigen kinderdagverblijf te starten? Een berekening van de uitgaven en inkomsten is makkelijk te maken met het financieel-rekenplan van LOOKK. Door middel van dit rekenprogramma krijg je een goed beeld van alle inkomsten, uitgaven en kosten. Het voordeel is dat je allerlei variaties kunt uitrekenen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven hoeveel kindplaatsen je hebt, en welke bezetting je verwacht. Het financieel-rekenplan geeft dan aan of je dit alleen kunt of dat er extra personeel nodig is en wat de kosten zijn van personeel in de kinderopvang

Hoe financier jij jouw kinderdagverblijf? Een ondernemingsplan. Kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in de kosten van het starten van je eigen kinderdagverblijf. Ook kan de Gemeente ernaar vragen bij de aanvraag van de wijziging van het bestemmingsplan. Sommige starters in de kinderopvang maken er één voor zichzelf als basis voor het pedagogisch beleidsplan. De identiteit van jouw toekomstige kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang is een belangrijke basis voor het ondernemingsplan. Hier kan je jouw plan verder op uitwerken. Om deze goed vast te leggen, ontvang je van LOOKK ook een stappenplan identiteit.

Wil je meer informatie over de kosten van een eigen kinderopvang, of ben je geïnteresseerd in het financieel rekenplan en het ondernemingsplan?
Neem dan contact op met LOOKK.

 

Stappenplan start kinderopvang

Een ander  voorbeeld van afneembare producten is het stappenplan betreffende de start van een eigen kinderopvang. Wanneer je contact opneemt met LOOKK voor een vrijblijvende informatie aanvraag, sturen we je graag een 10-stappenplan mee. Dit is een globaal overzicht van de procedure naar de start van je eigen kinderopvang toe.

Als je met ons gaat samenwerken en je neemt het informatie- en begeleidingsabonnement af, dan gaan we verder met onze zeer uitgebreide checklijst. Je krijgt stap voor stap de juiste informatie waar je aan moet denken en wat je nog moet doen. Deze informatie helpt je om overzicht te krijgen en te houden betreffende alle punten die je tegenkomt op weg naar de start van je eigen kinderopvang. Dit zal ook de leidraad zijn die jij regelmatig met jouw persoonlijke adviseur doorneemt.

Daarnaast ontvang je uitgebreidere informatie, uitleg, formats, links, voorbeelden, reglementen, formulieren en wat verder aan de orde komt ontvangen. Eveneens kun je te allen tijde extra informatie en uitleg vragen.

 

Wil je graag meer informatie over dit stappenplan?
Of ben je geïnteresseerd in het informatie- en begeleidingsabonnement?
Neem dan contact op met LOOKK.

koffie thee flyer