Het sluiten van verfwinkel Wolting, de zaak van haar ouders eerder dit jaar bood dochter Arinda Wolting een mooie kans om een overstap te maken van GastouderOpvang naar haar eigen Kinderdagverblijf. In het nieuwe onderkomen is meer ruimte voor de kinderen om te spelen. Ook buiten is volop ruimte om in de grote tuin te spelen. Arinda: ‘Het blijft echter kleinschalige kinderopvang / kinderdagverblijf.

Het Uilenbos is gezellig en kindvriendelijk ingericht. Er is genoeg speelgoed voor de kinderen om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Maar er is ook tijd en ruimte om bijvoorbeeld heerlijk samen een boekje te lezen op de bank. ‘Buiten spelen vind ik erg belangrijk en dat kan in de kindvriendelijke tuin met glijbaan, zand/water tafel en fietsjes. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen, daarom spelen we ook in op de behoefte van het kind’. Voor de veiligheid van de kinderen is het omringd met hekwerk. Ook een bezoekje aan de winkel, bibliotheek, het bos of de speeltuin staan geregeld op de planning.

Ik ben echt heel erg blij dat ik stap gemaakt heb en met de hulp van LOOKK ben ik heel erg blij. Met alle vragen kan ik bij ze terecht. Alle administratie is goed geregeld. Start er een nieuwe ouder dan geeft ik dit door en de ouders krijgen alle benodigde informatie, erg prettig!

Kleinschalig Kinderdagverblijf in de Wijk vlak bij Meppel