Wij feliciteren Lina en Raghad. Sinds 2 september is hun BSO geopend in Zaandam. Gefeliciteerd en heel veel plezier en succes met jullie prachtige BSO. Wil jij ook een kinderdagverblijf starten in Zaandam of wellicht heb je elders een leuke locatie voor een kinderdagverblijf of BSO. Wacht niet en neem contact op met LOOKK voor een succesvolle begeleiding bij het starten van je eigen kinderdagverblijf.

Over BSO Glimlachje, binnen BSO Glimlachje is elk kind uniek. Elk kind mag en kan zichzelf zijn en dat maakt kinderen juist zo leuk. BSO Glimlachje biedt de ruimte aan elk kind om op haar of zijn eigen manier groot te worden. Om deze reden staat een goede en gezonde ontwikkeling van ieder kind centraal bij BSO Glimlachje. Spelenderwijs zal ieder kind uitgedaagd worden om aan zijn of haar ontwikkeling te werken. Door middel van educatieve spelletjes hopen wij de kinderen te kunnen stimuleren en inspireren.

Tevens biedt BSO Glimlachje een liefdevolle omgeving, waarbij het thuisgevoel wordt gecreëerd. Kinderen zullen zich in een veilige omgeving bevinden, waardoor zij zichzelf onbezorgd kunnen ontwikkelen tot competente individuen.

BSO Glimlachje staat uiteraard open voor de wensen en ideeën van ouder(s)/verzorgers. Wij hechten veel waarde aan communicatie en samenwerking met ouder(s)/verzorgers, zodat wij samen tot een optimale afstemming kunnen komen over de ontwikkeling en opvoeding van ieder kind.

meer weten neem een kijkje op hun site www.glimlachje-bso.nl 

Kinderopvang in Zaandam

BSO gestart in Zaandam

Opening van BSO in Zaandam

Start je eigen BSO