Er is een kinderdagverblijf gestart in Goor. Eigenlijk meer in het buitengebied, dus officieel is het een kinderdagverblijf in Ambt Delden. Miranda is eerst jarenlang gastouder geweest. Omdat ze steeds meer vraag kreeg heeft ze de stap gezet om haar droom waar te maken, ze is haar eigen kinderdagverblijf gestart. En zoals de naam het al aangeeft is de Boerenklompjes een kinderdagverblijf op de boerderij.

Hier wat meer over haar opvang;

Welkom bij kinderopvang ‘De boeren klompjes’
Bent u op zoek naar een kinderopvang die net even iets anders is? Dan bent u hier aan het goede adres. Lekker buiten spelen in de zandbak, klimmen en klauteren, rijden met de traptrekker of rollen van de heuvel. Het kan allemaal bij ‘De boeren klompjes.

Wij zijn een professionele kinderopvang op een boerderij met vele dieren en bieden opvang in de vorm van een kinderdagverblijf, voorschoolse opvang en naschoolse opvang op het platteland in Ambt Delden (Zeldam) Leren omgaan met dieren, veel buiten zijn en de ruimte hebben, dat is agrarische kinderopvang. Een goede basis om te ontwikkelen, onze slogan is dan ook:

‘Spelen & leren in de natuur. Hoe fijn is dat !!’

Het is echt een fantastisch kinderdagverblijf geworden en goed bereikbaar voor ouders die opvang zoeken in de regio Enter, Wierden, Rijssen, Goor, Delden en Ambt Delden.

Wil je meer weten neem een kijkje op het kinderdagverblijf in Goor van de Boerenklompjes

kineropvang in Goor

kinderdagverblijf in Goor